Panairi Nderkombetar ITB Berlin

Nga dt. 7 mars deri ne dt. 11 mars, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit me pjesëmarrjen e Ministrit z.Klosi , së bashku me stafin Agjencinë Kombëtare të Turizmit dhe dhjetra Operatorë Turistikë Shqiptarë marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar ITB Berlin ,  një nga panairet më të rëndësis
Read More →