Lajmërim mbi Panairet Ndërkombëtare 2018

  Agjencia Kombëtare e Turizmit lajmëron të gjitha subjektet , se është plotësuar numri i aplikuesëve për Panairet Ndërkombëtare si më poshtë :  ITTFA Beograd  IMTM Tel-Aviv  Holiday World Pragë BIT Milano  MITT Moskë ITB Berlin  COTTM Pekin Si dhe njofton të gjithë subjektet  të
Read More →

Të huajt në Shqipëri, për pushime dhe biznes

Pjesa dërrmuese e të huajve që vizituan Shqipërinë në vitin 2017 kishin qëllim pushimet dhe bërjen biznes. Sipas statistikave zyrtare, vizitat e shtetasve të huaj për turizëm përgjatë 2017 janë rritur me 24 përqind krahasuar me vitin 2016. “Gjithsej hyrjet e shtetasve të huaj arrijnë
Read More →