Comment are off

Takimi Tourism , a chance for local economic growth and employment

Agjencia Kombetare e Turizmit mori pjese ne konferencen “Tourism-A chance for local economic growth and employment” te organizuar nga GOA (Global Opportunities Albania), e cila u zhvillua diten e sotme ne qytetin e Gramshit.

Ne kete konference moren pjese Znj. Luljeta Dollani Kryetare e Bashkise Gramsh, si dhe perfaqesues te GOA te cilet diskutuan per potencialet qe ka sektori i turizmit ne vendin tone dhe ndikimi i drejtperdrejte I tij ne punesim ,ne rritjen ekonomike si dhe tendencat gjithnje e ne rritje te turisteve.

Ne perfundim te konferences u realizua edhe nje ture gastronomik me produktet tipike te kesaj zone.

24296700_1911630715517215_7718397789029489842_n

About the Author