Comment are off

Takimi “Shqipëria e Turizmit të Aventurës”

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit , Agjencia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me federatat e sporteve outdoor organizojnë me dt. 8 dhjetor në Parkun Olimpik të Tiranës takimin “Shqipëria e Turizmit të Aventurës” për të promovuar natyrën , diversitetin e saj , dhe kulturën tonë të pasur . Turizmi i aventurës, marka më e re e Shqipërisë turistike. Në Panairin e Parë Kombëtar të Sportit të Aventurës, me Kryeministrin Rama, ministren Nikolla, përfaqësues të Federatave të Sportit në natyrë, për të mbështetur fort një turizëm specifik që është një burim ekonomie dhe punësimi për qindra te rinj. #100mijëturistëtëaventurësnëShqipërinë2019#ShqiperiaTuristike
24837532_1967260473561587_4085775722880010320_o 24837662_1967259140228387_3847788125514370199_o24879555_1967259446895023_6926589425871986123_o 25073206_1967259146895053_2677496494793768647_o

24837477_1967258816895086_184397037044134590_o

24774951_1912327822114171_6922715814068036330_n

About the Author