Comment are off

Konkursi i Turizmit , bashkëpunim i AKT dhe E-Albania

Konkursi online i Turizmit me fotot , videot , esetë dhe logot më të mira tuajat , vlerësuar nga vetë ju ! Klikoni linkun , rregjistrohuni , shkarkoni materialet tuaja më të mira të Shqipërisë Turistike dhe votoni . Së shpejti shpallen fituesit të cilëve ju ofrohet udhëtime falas në pikat më të bukura turistike të Shqipërisë .

Ky konkurs organizohet si një bashkëpunim midis E-Albania (Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ) dhe Visit Albania (Agjencia Kombëtare e Turizmit).

Mos harroni! Duhet të regjistroheni fillimisht dhe më pas të jepni votën tuaj. Votoni dhe zgjidhni tre më të mirët. Më 21 dhjetor shpallim tre fituesit e tre udhëtimeve dhuratë në destinacionet më të bukura shqiptare – https://e-albania.al/konkursturizmi.aspx

konkursturizmi2017_2

About the Author