AKT viti 2017

Për Agjencinë Kombëtare të Turizmit , 2017 ka qenë një vit shumë i suksesshëm dhe i mbushur plot aktivitete e mbështetje në organizime të eventeve që shfaqin vlerat më të mira të Shqipërisë sonë , në bashkëpunime të frytshme me pushtetin vendor , qendror e partnerë privatë . Panairi M
Read More →