Takimi “Shqipëria e Turizmit të Aventurës”

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit , Agjencia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me federatat e sporteve outdoor organizojnë me dt. 8 dhjetor në Parkun Olimpik të Tiranës takimin “Shqipëria e Turizmit të Aventurës” për të promovuar natyrën , diversitetin e saj , dhe kultur
Read More →

Takimi Tourism , a chance for local economic growth and employment

Agjencia Kombetare e Turizmit mori pjese ne konferencen “Tourism-A chance for local economic growth and employment” te organizuar nga GOA (Global Opportunities Albania), e cila u zhvillua diten e sotme ne qytetin e Gramshit. Ne kete konference moren pjese Znj. Luljeta Doll
Read More →

Ndertimin e partneritetit publik-privat” ne funksion te nje zhvillimi të qendrueshem për sektorin e Turizmit.

AKT me  Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z.Blendi Klosi, Bashkine Vlore dhe AZHR 4 gjate konferences se mbajtur ne qytetin e Vlores mbi “Ndertimin e partneritetit publik-privat” ne funksion te nje zhvillimi të qendrueshem për sektorin e Turizmit.
Read More →

AKT në Panairin e Varshavës

Agjencia Kombetare e Turizmit merr pjese ne panairin TT Varshave i cili po zhvillohet ne datat 23-25 Nentor. Ky eshte nje nga panairet me te rendesishem te turizmit ne Europen Lindore, ku e gjithe industria e turizmit eshte bashkuar ne Pallatin e Kultures dhe Shkencave ne Varshave. Pa
Read More →