Comment are off

Takimi me Prefekten e Tiranës

Ne zyrat e Agjencise Kombetare të Turizmit, gjate nje takimi shume miqesor , informues dhe ne kuader te dialogut dhe bashkepunimit me pushtetin lokal , me Prefekten e re të Tiranes Znj. Suzana Jahollari, të ciles i urojme shume sukses ne detyren e re.

 

23405678_10213139142565904_1062851241869440483_o

About the Author