Comment are off

Dita e Agroturizmit në Parkun Rajonal Shkrel

Dita e Agroturizmit në Parkun Rajonal Shkrel, në Reç të Malësisë së Madhe ku Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë si përkrahëse dhe partner i këtij aktiviteti në bashkëpunim me Bashkinë Malësi e Madhe dhe GIZ , aktivitet i cili i shërben turizmit gjithëvjetor e të qëndrueshëm dhe zhvillimit të mëtejshëm të këtij rajoni duke kontribuar në rritjen dhe diversifikimin e ofertës turistike Shqiptare në tërësi.

23116955_1876575272356093_6905098192545068811_o

About the Author