Comment are off

AKT në takimin me temë mbi zonat e mbrojtura dhe Turizmin e qëndrueshem në Shqipëri mbajtur në “COD”

Agjencia Kombëtare e Turizmit bashkë me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit ishte e ftuar në takimin me temë mbi zonat e mbrojtura dhe Turizmin e qëndrueshem në Shqipëri mbajtur në “COD” Qëndra për Hapje dhe Dialog pranë Kryeministrisë organizuar nga Agjencia Italiane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (AICS) . Në fjalën e tij Drejtori i Përgjithshëm I AKT z. Ardit Collaku theksoi punën e institucionit në kuadër të turizmit të qëndrueshëm duke ndërmarrë një sërë nismash e aktivitetesh duke bashkëpunuar ngushtësisht jo vetëm me pushtetin vendor e qëndror por dhe me OJQ të ndryshme në funksion të krijimit të produketeve të reja turistike të Shqipërisë .

23270462_1881772025169751_6767749105166508220_o

 

About the Author