Rritje me 25 % të nr të turistëve gjatë muajit tetor 2017

Një lajm shumë i mirë konfirmohet për Turizmin Shqiptar sipas shifrave te INSTAT ! Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vend është 379.327. Krahasuar me Tetor 2016, ky numër është rritur me 25,3 %. AKT vazhdon me punën e saj promovuese jashtë dhe brënda Shqipërisë si me panairin e Var
Read More →

Udhëtim familjarizues me një grup të rëndësishëm gazetarësh e mediash Japoneze

Këtë fundjavë Agjencia Kombëtare e Turizmit realizoi një udhëtim familjarizues me një grup të rëndësishëm gazetarësh e mediash Japoneze duke vizituar disa nga atraksionet turistike të vendit si Shkodra , Kruja , Tirana , Berati dhe Durrësi . Në sajë të një bashkëpunimi të AKT me Ambas
Read More →