Tirana SME Week 2017| Speed Up to Europe

Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë në konferencën me temë : “Tirana SME Week 2017| Speed Up to Europe” organizuar nga Instituti Shqiptar i SME-ve ” SME Albania” me mbështetjen e Ambasadës Hollandeze dhe Cooperazione Italiana . Gjatë fjalës se tij drejtori i per
Read More →