Takim me shoqatat e Turizmit dhe AKSHI

Diten e djeshme u zhvillua takimi, ne ambjentet e AKT-se, me shoqatat e turizmit, Turkish Arlines dhe AKSHI-in per temat e meposhtme: – Zhvillimi I takimit ne date 30 Nentor, ne pranine e Ministrit te Turizmit dhe Mjedisit, me shoqatat e turizmit dhe te gjithe aktoret qe operojn
Read More →