Comment are off

Pjesemarrja e AKT ne perurimin e linjes se re te anijeve te Adria Ferries

thumbnail-2

Perurohet linja e trageteve Adria Ferries ,AF MICHELA e cila do te lidhe me shpejt , portin e Durresit me ate te Ancones dhe Triestes . Perurimi i kesaj linje do te jete nje vlere e shtuar jo vetem per transportin detar por edhe per punen promovuese te AkT-se ne bashkepunim dhe me Adrian, kundrejt terheqjes se nje numri me te madh turistesh dhe vizitoresh nga veriu i Italise. Vetem per 9 mujorin e pare vizitoret nga Italia, Gjermania dhe Zvicra i kane tejkaluar shifrat e 50% me shume se nje vit me pare dhe ky eshte nje tregues kryesor mbi nevojat e permirsimit te trasportit jo vetem ajror por edhe atij detar , i cili per kete vit sheh gjithashtu nje rritje prej mbi 20%. AkT do vijoje bashkepunimin me Adria Ferris per te krijuar nje partneritet strategjik ne kuader te promovimit te vazhdueshem prane tregjeve te reja te Europes perendimore per nje turizem sa me kualitativ dhe te qendrueshem.

About the Author