Pjesemarrja e AKT ne perurimin e linjes se re te anijeve te Adria Ferries

Perurohet linja e trageteve Adria Ferries ,AF MICHELA e cila do te lidhe me shpejt , portin e Durresit me ate te Ancones dhe Triestes . Perurimi i kesaj linje do te jete nje vlere e shtuar jo vetem per transportin detar por edhe per punen promovuese te AkT-se ne bashkepunim dhe me Adr
Read More →