Pjesemarrja e Agjencise Kombetare te Turizmit ne Panairin e Salernos

Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe Shqipëria merr pjesë si e ftuar për herë të parë në Panairin Mesdhetar të Turizmin Arkeologjik i cili po zhvillohet në Parkun Arkeologjik të Paestum afër Salernos , Itali në datat 26-29 Tetor 2017. Në hapësirën dedikuar vendit tonë stafi i AKT po shfa
Read More →