Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë në Konferencën e shtatë të Biznesit ”Turizmi në Evropën Juglindore”

Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë në Konferencën e shtatë të Biznesit ”Turizmi në Evropën Juglindore” e cila u organizua në Beograd nën kujdesin e Ministrisë së Turizmit të Serbisë. Qëllimi i konferencës ishte përmirësimi i konkurueshmërisë dhe rritjes së të ardhurave nga indus
Read More →

Shqipëria prezantohet në TV 7 Turk

Falë bashkëpunimit shumë të frytshëm midis Agjencisë Kombëtare të Turizmit dhe kompanisë ajrore Turkish Airlines u mundësua që publiku Turk të njohë vendin tonë duke organizuar dhe mundësuar një reportazh turistik prej 45 minutash nga Gazetarët e njohur Turq Yasim Easirgenr dhe Ozlem
Read More →

Shqipëria Turistike prezantohet Panairin Ndërkombetar të Turizmit “TTG Incontri” Rimini

Shqiperia Turistike prezantohet per here te parë në Panairin Ndërkombetar të Turizmit “TTG Incontri” i cili zhvillohet në Rimini Fiera në Itali . Agjencia Kombëtare e Turizmit përfaqësohet me nje stendë dinjitoze së bashku me 9 operatorë turistikë shqiptarë nga sektori privat, të cilë
Read More →