Comment are off

Panairi Nderkombetar i Turizmit IFTM Top Resa Paris

 

 

img_6103

img_6104

Fillon sot Panairi Nderkombetar i Turizmit IFTM Top Resa i cili zhvillohet ne Paris prej dates 26-29 Shtator. Agjencia Kombetare e Turizmit merr pjese me stafin e saj dhe 7 operatore turistike te cilet operojne me tregun francez Gjate dites se pare ka pasur nje interesim te larte vizitoresh si dhe te mediave franceze e blogera te ndryshem udhetimesh. Stafi i AKT ka shperndare vizitoreve te ndryshem suvenire dhe materiale promocionale te Shqiperise Turistike ne gjuhen franceze. Gjithashtu nje interes i madh eshte shprehur nga agjencite e udhetimit franceze per te promovuar Shqiperine si dhe per te ndihmuar AKT ne nje marketim sa me te mire te brandit te Shqiperise Turistike ne France. Ky  panair do te zgjase deri me date 29 shtator dhe numri i vizitoreve pritet te rritet dita dites.

About the Author