TAKIMI I ZHVILLUAR NE POGRADEC LIDHUR ME PREZANTIMIN E PROJEKT IDESE MBI MENAXHIMIN E ZONES DRILON –TUSHEMISHT

Ne date 2 gusht, ne ambientet e bashkise Pogradec u zhvillua takimi , lidhur me prezantimin e projekt idese mbi menaxhimin e zones Drilon – Tushemisht . Kjo e fundit nga ana e kompanise italiane SITI , e cila eshte kontraktuar nga ana e Fondit Amerikan te Zhvillimit .   Ne kete takim
Read More →

Faza e dytë e monitorimeve në plazhet e Shqipërisë

Për të dytin vit rradhazi dhe në vijim të urdhërit të Ministres së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, për ngritjen e Task-Forcës për monitorimin e plazheve, Agjencia Kombëtare e Turizmit, së bashku me Agjencine Kombëtare të Bregdetit, përfaqësues të Ministrisë d
Read More →